Taco met schnitzel en groenten
- 4 porties
- }20 min
Ingrediënten
Bereiding
| Ingredient Name | Ingredient Value |
|---|---|
| vegan schnitzels (versmarkt) | 4 |
| tomaten | 2 |
| ijsbergsla | 1/2 |
| maïs | 150 g |
| citroen | 1/2 |
| knoflook | 1 teentje |
| rode uien | 2 |
| plantaardig alternatief voor yoghurt | 4 el |
| taco's | 4 |
| plantaardig alternatief voor mayonaise | 1 el |
| cayennepeper | 1/2 kl |
- Pers het knoflook en de citroen. Meng het knoflook samen met de cayennepeper en wat citroensap onder het yoghurtalternatief en het mayonaise-alternatief.
- Snij de ijsbergsla fijn. Snij de rode uien in ringen en de tomaten in dunne plakken.
- Bak de schnitzels op een middelhoog vuur 5 à 7 min. krokant. Snij daarna in reepjes.
- Verwarm de taco’s (instructies: zie verpakking).
- Vul de taco’s met de sla, de dressing, de rode ui, de tomaten, de maïs en de reepjes schnitzel.
Dit recept werd geschreven voor Boni Plan’t door influencer Sofie Noyen.